Me Pashkëve e diel vetëm disa orë larg,

Me Pashkëve e diel vetëm disa orë larg, kjo ndodh tek ne se disa nga mysafirët tanë dhe të tjerët që lexojnë këtë blog mund të jetë në kërkim të një kishe në Sanibel Island për të festuar ngjarjen. Këtu është një listë, duke përfshirë numrat e telefonit dhe adresat e internetit (kur në dispozicion) për referencë.

Komuniteti Kisha Sanibel
(239) 472-2684
1740 mëtrik Way, Sanibel, FL 33957
www.sanibelchurch.com

St Isabel Kisha Katolike
(239) 472-2763
3559 Sanibel-Captiva Rd, Sanibel, FL 33957
www.saintisabel.org

Saint Michael & All Angels Episkopale Kisha
(239) 245-9727
2304 mëtrik Way, Sanibel, FL 33957
www.saintmichaels-sanibel.org

Sanibel xhemat Bashkuara
(239) 472-0497
2050 mëtrik Way, Sanibel, FL 33957
sanibelucc.org

Së pari Kisha-Krishti Scientist
(239) 472-8684
2950 W Dr Gjirit, Sanibel, FL 33957

Gëzuar Pashkët nga West Wind Inn Vërtetë Sanibel

Posted në Blog Post

Lini një Përgjigju