West Wind Inn Sezonale Rate Schedule

Seasonal Çmimet janë të bazuara në llojin e dhomës, datën dhe kohëzgjatjen e qëndrimit tuaj të planifikuar.

Sezoni Kryeministri (1 shkurt 2013 - 15 prill 2013)
$ 265 në $ 369

Off-Sezoni (16 prill 2012 - Jan 31, 2013)
$ 121 në $ 240

Kliko Këtu Për të librit Online


Sezonal

Tani Për të Vogla Print!

 • Të gjitha normat janë të banimit të vetme apo të dyfishtë
 • Rritur 3 dhe 4 në një dhomë - 25 $ çdo dite
 • 4 persona maksimale për dhomë
 • Cribs janë të lirë - 15 $ në ditë për roll-a-mënyra
 • Çmimet janë subjekt i taksave shtetërore dhe lokale
 • Një depozitë e barabartë me strehimin e një nate është e nevojshme
 • Depozitat janë të humbur për të mos-tregon
 • Check-in është pas 03:00; Check-out është nga 11:00
 • AMEX, Visa, Mastercard dhe Discover pranuar
 • Të gjitha dhomat janë jo-pirja e duhanit
 • Na vjen keq, jo kafshe lejohen

Lini një Përgjigju