Ne All Scream Për akullore

A do të jetë e çuar fëmijët tuaj për West Wind Inn në qershor?

Këtu ka një marrëveshje. Kos lokal dhe akull krem ​​dyqan, Poco Loco në Shopping Center Jerry-së, është tani duke ofruar në vend-famshme LoveBoat Ice Cream, dhe duke premtuar një lugë të lirë të vetëm të akullore për fëmijët nën 12 që të vijnë në me prindërit e tyre në qershor (një për fëmijë) .

PLlogo2small Poco Loco ishte një shtesë e fundit në grup të opsioneve pazar në Qendrën Jerry-së. Pronarët havea qenë pjesëmarrës gjatë-kohë në aktivitetet e Sanibel dhe Captiva. Ne e vlerësojmë bujarinë e tyre në shumë mënyra.

Sa për akullore LoveBoat, ajo është bërë locally në dyqanin e tyre lugë në San Carlos Bulevardin dhe ka qenë një ndalesë tradicional për të rriturit dhe fëmijët për disa dekada. Ajo është e shkëlqyer për të parë se markë dhe krem ​​i shijshëm akull në dispozicion në ishull.

Mirë, ka burime të tjera të mira për akullore në ishujt, dhe ne nuk do të thotë që të injorojë ose të lehtë ato. Por FALAS është FALAS, e drejtë?

Nëse ju keni një tjetër të preferuar ndalesë akullore në Sanibel, na dërgoni një koment dhe ne do të shpallë emrin në blog too.

"Unë bërtas. Ju piskat. Ne të gjithë bërtas për akullore. "Â Ah, gëzimet e fëmijërisë!

Tagged me: , , , ,
Postuar në Blog Post