USS mohok: Fundosje ekspozite Botërore

mowhawk A keni dëgjuar për ekspozitë të artit që ishte vendosur në kuvertën e mbytura e USS mohok? Ajo ka dalë në sipërfaqe tani, fjalë për fjalë, në një ekspozitë në Qarkut Aleancës Lee për Arteve.

"Fundosje Ekspozita World" u krijua nga fotografi austriak, Andreas Franke, i cili mori fotografi e anijes dhe të modeleve të veshur në veshje e 1940, siguroi ata në materialet e ujit-rezistente dhe kishte ato vendosen në anije. Ajo ka qenë raportuar si një përvojë e madhe vizuale për zhytësit të cilët vizituan anijen.

Tani, këto foto janë marrë nga anija dhe do të shkojnë në shfaqje në Aleancës për Arteve 10.091 McGregor Blvd (këndi i Kolonial Blvd.) në Fort Myers në e premte, tetor 4. Nuk do të ketë një pritje nga 5:00 në 19:30. Z. Franke gjithashtu do të kryejë një shëtitje sh përfshirë komentet e tij për e shtunë, tetor 5 në 10:00.

Ekspozita do të vazhdojë deri në tetor 28, 2013. Telefoni 239-939-2787 për më shumë informacion ose shkoni online për artinlee.org .

Tagged with: , , ,
Posted në Blog Post