Deck Upper

Rroba banje ynë miqësore bar Poolside përmban freskuese pijeve (përfshirë birrë, verë dhe pije të ngrira tropikale), një menu të plotë drekë, pica dhe akullore.

_2973256720 Hapur çdo ditë - koha lejon - nga 11:00-20:00.
Dreka është shërbyer nga 11:30-14:00 çdo ditë
_3125829100 Bashkohuni me ne për Happy Hour çdo të premte, duke shfaqur muzikë live dhe kokteje të çmimeve e gjysmë nga 5:00-18:30