Upcycle! Art Fest

Kur art takon natyrën, kjo është ajo që duket si, si "Ding" Shoqëria Darling paraqet një fest të re të artit për të përfituar JN "Ding" Darling National Wildlife Refuge.

alligators nga gomat riciklohen Quajtur "Upcycle! Art Fest ", ideja e kësaj ngjarje inauguruese është" për të siguruar një vend artistike për artistët në vitrinë arteve të bukura dhe artizanale të cilësisë më të lartë e bërë nga riciklohen dhe ri-vendosur materialeve. Ai gjithashtu do të edukuar dhe argëtuar publikun për rëndësinë e riciklimit dhe në fund të fundit mbrojtjen e kafshë të egra tonë. "

Ngjarja është planifikuar për e shtunë, prill 26 dhe e diel, prill 27, 2014 në Sanibel Shtëpinë e Komunitetit, 2173 mëtrik Way, dhe do të ofrojë vizitorëve idetë dhe vizionet e skulptura oborr të bëra nga goma të përdorura, opsionet e ushqimit të shëndetshëm, projektet e artit dhe artizanale, të jetojnë muzikë dhe një ngjarje plein art ajror përgjatë Wildlife Drive. Ndoshta më spektakolare do të jetë një projekt art grup duke shfaqur shtatë artistë bashkëpunuar gjatë shtatë ditëve në një ekspozitë të vetme për të transformuar plehra në thesar. Skulpturë i përfunduar do të zbulohet më e shtunë 26 Pri.

Planifikoni për të qenë këtu për këtë për herë të parë-kudo ngjarje. Për më shumë informacion, vizitoni Upcycle! Art Fest website.

Strehim Libri për fundjavë dhe periudhën përgatitore në West Wind Inn . Ne do të duan që ju kemi këtu!

Tagged me: , , ,
Postuar në Blog Post