Anën tjetër të plazhit

Sanibel Southend - (c) 2006 nga një Trevor

Shumica prej nesh kujtoj në plazh sikur në kërkim për në det. Por ka një tjetër pamje e plazhit Sanibel. Që është duke kërkuar në atë nga një anije në Gji.

Për fat të mirë, Fuqia Squadron Sanibel-Captiva është atje shikuar. (Foto mirësjellje e skuadron e energjisë elektrike)

Sanibel Captiva Sail dhe Fuqia skuadron është pjesë e një familje shëtitje me varkë përbërë nga disa 60.000 anëtarë dhe 450 skuadrone të Bashkuara të Amerikës e energjisë elektrike Squadrons® (USPS®). Si pjesë e përpjekjeve të saj për të promovuar shëtitje me varkë sigurt, Squadron tani e bën të gjitha kurse dhe seminare të hapura për publikun në Sanibel Island.

Përveç kësaj për të qenë në dispozicion shpejt kur ka emergjencat varkë, Fuqia Squadron lokal gjithashtu ofron parashikimet e motit detare përmes është e internetit. Fryma e skuadroni me energji elektrike është shumë në përputhje me qëndrimin e Sanibel TRUE

Sanibel dhe Wind Inn West janë të privilegjuar të kenë Sanibel-Captiva Fuqia Squadron shikuar mbi front tonë plazh dhe përtej.


Postuar në Blog Post

Lini një Përgjigju