Fakte: Pyetjet e bëra më shpesh

Q: Sa dhoma janë të nevojshme para se të mund të kualifikohen për statusin e grupit?
A: Ju duhet të rezervoni një minimum prej 30 netë dhomë të kombinuara ndërmjet të gjitha dhomat. (Për shembull: në qoftë se ju rezervoni 5 dhoma për 6 netë, totali netët tuaja të kombinuara do të barabarta netë 30 dhomë)

Pyetje: Çfarë është madhësia / kapaciteti i dhomës tuaj takim?
A: Dhoma jonë konferencë përmban 921 metra përdorshme katror të hapësirës. Dhomë mund të strehojë deri në 70 njerëz në një mënyrë takimi apo 50 njerëz për një vakt. Përveç kësaj, ka VC ndara për burrat dhe gratë.

Pyetje: A mund të sjellë në shitësit e jashtë?
A: Po, ju mund të sjellë në fotografët, officiants, muzikantë, caterers jashtë, folësit dhe florists. Ju do të duhet të na japin me listën tuaj të shitësit dhe të informacionit të tyre të kontaktit. Depozitat mund të kërkohet për përdorimin e disa shitësit jashtë.

Pyetje: Sa i madh është zgjidhja?
A: Ne kemi 103 dhoma mysafir që ndodhen mbi 7,5 hektarë në Sanibel Island me 500 këmbët e Gjirit fasadë e plazhit. Turistik ka një pishinë të madhe të ndezur not, fushë tenisi, pishinë kiddie, qendra kompjuterike, restorant të plotë të shërbimit, bar Poolside, dhomë konferencë, sundecks, gjykatat shuffleboard dhe koi pellg.

Pyetje: A duhet të paguani një depozitë?
A: Pasi datat janë të rezervuara, një depozitë do të jetë e nevojshme për të mbajtur dhoma tuaja. Një depozitë e veçantë do të jetë e nevojshme për ngjarjet private hotelieri.

Pyetje: Çfarë është kodi veshje në ishull?
A: Island rastësor veshin turistik.

Lini një Përgjigju