Rreth West Wind Inn

Sanibel Island Nëse ju kërkoni të qetë, arratisjen rastësor turistik, West Wind Inn përfaqëson Sanibel TRUE. E vendosur në një pjesë të qetë të ishullit, ku siguria, izolim dhe mënyrën e jetesës pa stres mbizotërojë - West Wind Inn ulet në plazh klasit botëror granatimi që ka bërë Sanibel Island famshëm.

West Wind Inn është mënyrë e përsosur për të ripërtërirë shpirtin tuaj, reconnect me të dashurit dhe të lënë shqetësimet tuaja të përditshme prapa. Stafi ynë mahnitshme është i gatshëm për të shërbyer ju çdo ditë.

Pajisje

 • 500 këmbët e Gjirit fasadë plazh
 • A madhe (30 'x 50') Pool ngrohur (9 'në fund thellë)
 • Një foshnjë spërkatje pishinë
 • "Upper Deck" bar pishinë me pamje pishinë tonë dhe Gjirin e Meksikës
 • Sanibel Island Rastësor jonë "Pub Normandie Bregdetar" shërbyer mëngjes dhe drekë të përditshme plus darkë në mbrëmje në fundjavë, nëntor përmes maj.
 • Qendra kompliment kompjuter
 • Monedhë operuar lavanderi mysafir
 • Kopshte të bukura flutur dhe pellg të vogël koi
 • Gjykata Private tenis hard-sipërfaqe (asnjë tarifë)
 • Biciklete qira në pronën.
 • Me qira e shërbimit Beach (loungers w / cadra)
 • Gjykatat shuffleboard nga pishinë
 • Makina Ice (falas) dhe shitje makina
 • Grills natyrë BBQ
 • Granatime dhe peshku pastrimi kasolle
 • Objektet Konferenca / Meeting

Lini një Përgjigju