Shijoni e qytetit vs Shijoni të Ishujve

Po, kjo është beteja e "shijet".

Shijoni e qytetit 2013 Shijoni e qytetit 2013 , (Fort Myers stil) do të fillojë atë me mbajtjen 31 vjetor të kësaj ngjarje në e diel, nëntor 3 nga 11:00-5:00. Është duke lëvizur nga qendra në JetBlue park, aka Fenway Jugut. Për ata të reja për këtë zonë, është quajtur Fenway Jugut, sepse kjo është shtëpia e trajnimit pranverë të Boston Red Sox.

Ja se si funksionon: Hyrja në park është $ 5, fëmijët nën 12 hyrë FALAS. Vetëm para në dorë është pranuar ditën e ngjarjes. Pasi në park, ju bleni ushqim dhe pije bileta, të cilat ju këmbim të pjatave të përgatitura nga restorantet më të lartë të zonës. Pasi blini bileta paratë tuaja nuk është ndonjë e mirë, sepse nuk ka shitësit do ta pranojë atë. Kostoja e çdo gjellë është ndërmjet $ 1 dhe $ 5 në biletat. Biletat mund gjithashtu të përdoret për të blerë një "të gjithë-ju-mund-të luajë" rrip ore për zonën e fëmijëve argëtuese. Parkimi është $ 5 për makinën.

Të tingëllojë si argëtim? Nëse ju pëlqen për të ngrënë dhe të pirë, ndërsa gëzojnë argëtim të jetojnë muzikore - kjo është! Të ardhurat nga ngjarje të shkojnë për të financuar aktivitetet vullnetare të Lidhjes Junior të Fort Myers, i cili fazat ngjarjen. Karrige Beach dhe batanije janë të mirëseardhura. Por të lënë manar tuaj, pije freskuese tuaj dhe armë tuaj në shtëpi.

Pastaj, më e diel, nëntor 10, shije e Ishujve bëhet në dunat Golf & Tennis Club në Sanibel. Është më pranë në shtëpi, nëse ju jeni duke qëndruar në Sanibel , por një javë më larg në kalendar. Pra, ne do të ju tregojnë për se në blog mesazhin tonë të ardhshëm.

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post