Bregdetar Pub Normandie-së

Bashkohuni me ne për mëngjes, drekë dhe darkë; veshje është turistik rastësor.

Mëngjesi shërbehet nga 08:00-11:30 çdo ditë; teas artizanale, kafe kolumbian, fruta të freskëta, Vezë fiorentin dhe pancakes me arra
Kliko Këtu për Mëngjesi Menu

Dreka është shërbyer nga 11:30-14:00 çdo ditë; sanduiçe, përfundon dhe salads
Kliko Këtu për Dreka Menu

10342885_788899931129787_2549955941395944053_n

Darka është shërbyer nga 17:00-9:00 premteve dhe të shtunave *
Gëzojnë steaks, qengjin dhe prodhimet e detit freshest së bashku me verë gjobë dhe kokteje.
Kliko Këtu për Darka Menu

Kliko këtu për listën e verërave

Rezervime kërkuar nëntor përmes maj; 472-1541, ext. 310

* Hapur për darkë gjatë sezonit

Lini një Përgjigju