Hidhni një sy përreth

West Wind Inn ofron orë pafund argëtim dhe relaksim turistik të gjerë për të bërë vizitën tuaj në Sanibel Island një për të kujtuar. Notuar në ujë me gaz e tona pishinë të madhe të nxehtë apo sfidë veten në një lojë e tenisit ose bordit riorganizimi.

Merrni një shëtitje përgjatë së buzë ujit dhe të gëzojnë të ringjallet seashells ekzotike në milje e rërë të bardhë plazhet . Vë në diell nga pishinë ose një nga sundecks tona. Relax dhe të ulen në një karrige plazhi ndërsa lan shfletoj larg kujdeset tuaja.

Gëzojnë një pishinë anë meze të lehtë ose pije në barin tonë Upper Deck Poolside ose ha drekë në në tonë Normandie Bregdetar Pub.

Eksploroni bazat tona dhe të zbuloni një kopsht flutur dhe Koi pellg ose qira një biçikletë dhe të ngrihen së bashku Sanibel-së 21 milje e shtigje çiklizmit.

Lini një Përgjigju