Blog Archives

Shijoni e qytetit vs Shijoni së Ishujve

Po, kjo është betejë e "shijet". Shijoni e qytetit 2013, (Fort Myers stil) do të fillojë atë me mbajtjen 31 vjetor të kësaj ngjarje në e diel, nëntor 3 nga 11:00-05:00. Është duke lëvizur nga qendra ...

Tagged me: , , ,
Postuar në Blog Post

Fort Rock Festival Music

Ne dashuri duke pasur ekipet MLB bëjë trajnimin e tyre të pranverës në Jugperëndimore Florida. Kjo është një trajtojnë për tifozët e Bostonit, Minesota dhe ekipet që vizitojnë ata luajnë. Dhe ka përfitime dytësore nga të paturit ambientet e trajnimit pranverë. Njëri është ...

Tagged me: , , , ,
Postuar në Blog Post