Blog Archives

Arts BIG 2013 është Vjen!

Kur njerëz foto "parajsë", ata nuk mendojnë vetëm për valëzim pëllëmbët, joshës plazhe dhe pije tropikale me cadra plastike. Ata imagjinoni një vend me një shumë të përvojave në përgjithësi të këndshme. West Wind Inn ka një lock mbi pëllëmbët, ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post

Sanibel Kampi Veror

Kampi veror në Sanibel - Summer Arts Camp, që ajo është. Kjo një mënyrë e madhe për të mbajtur të rinjtë në mënyrë krijuese aktive, ndërsa shkolla është jashtë. Planifikuar të fillojnë në 3 qershor dhe të drejtuar çdo javë përmes 26 korrik - me një ...

Tagged me: , ,
Posted në Blog Post