Sweet Gjashtëmbëdhjetë - FGCU vs Uof

West Wind Inn në Sanibel kushton një shumë hapësirë ​​të saj blog ndaj artit dhe ngjarje të natyrës. Këtë fundjavë, natyra e artit është basketboll si Gjirit Florida Universiteti ynë lokal Bregu takon në Universitetin e Floridës në raundin e ardhshëm të turneut Sweet Gjashtëmbëdhjetë NCAA. (Rastësisht, kjo është Eagles vs të Gators. A do të merrni ndonjë më të "natyrshme", se kjo?)

Pra, natën e premte, ne sipërmarrje që çdo TV në çdo dhomë në Wind Inn West do të tuned për të lojës. FGCU është historia Hirushja e turneut. Ju nuk duhet të jetë një tifoz FGCU të jetë ndezur me lojë dhe mundësitë e tyre. (Ne pranojmë që një paragjykim të vogël në drejtim të ekipit vendlindjen, por jo aq shumë sa që të jetë gjaknxehtë në lidhje me të.)

Nëse ju nuk janë të privilegjuar të kenë një rezervim dhomë West Wind Inn për të premten natën, ku ju mund të shkoni për të parë ndeshjen, pas një dite të Sanibel eksplorimi në plazh , ka shumë restorante Sanibel-Captiva dhe baret që do të ofrojnë TV me klientët e tyre. Bashkohu me ne të gjithë në shpirt nëse jo personalisht! Cheer për Eagles ose Gators - askush në Florida humb në këtë!

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post