Stacie Krupa në qoshe grilë

CornerArt12

Stacie është një artist i talentuar. Nëse ju jeni këtu dhe duke qëndruar në Sanibel në West Wind Inn, kjo ngjarje është vetëm poshtë rrugës, në cep të peshk i madh Gjirit dhe mëtrik Way.

Posted në Blog Post

Lini një Përgjigju