A duhet Sanibel të jetë një sinonim për "më të mirë"?

Sanibelians janë të drejtë krenar që Arthur Frommer quajtur ishulli i tyre # 1 vendin e tij të preferuar për pushime. Shtoni në të atë krenarinë e të qenit vend i një shkolle publike të njohur në shkallë kombëtare Blue Ribbon. Tani vjen lajmi se Biblioteka publike Sanibel është njohur nga Journal Library si Biblioteka me 5 yje. Kjo është pjesë e e revistës Star Amerikës Bibliotekat të vitit 2011.

Njohja është i bazuar në shërbim yjor dhe rëndësinë e bibliotekës të komunitetit. Risi teknologjike gjithashtu është faktorë in Kjo është ku puna e Bibliotekës Publike Sanibel në zhvillimin, përmirësimin dhe duke ofruar qasje në internet wireless, akses në burimet bibliotekare në internet dhe lejimin e shkarkimit të e-libra dhe libra audio.

Nëse keni nevojë për një lidhje të internetit, një ebook ose ndihmë një bibliotekari të studjon një libër, të ndaluar nga Biblioteka Publike Sanibel, 770 Dunlop Road. Call 239-472-2483 për orë të tëra dhe të informacionit.

Posted në Blog Post

Lini një Përgjigju