Shooters kërkuar në "Ding" Darling NWR

Don Parsons

Don Parsons

Me një pasuri e subjekteve fotografik në dispozicion në JN "Ding" Darling National Wildlife Refuge, ju mund të dëshironi të mësoni për të xhiruar nga një ekspert. Dhe në qoftë se ju keni plane për të bërë atë, ne ju sugjerojmë të rezervoni një dhomë në West Wind Inn në maj, qershor apo korrik. Ne jemi plazh turistik Sanibel më i afërt në Refuge, ku peshk i madh Bay Explorers 'Don Parsons është ofruar punëtori fotografisë gjysmë-ditë në maj, qershor dhe korrik.

Çdo seminar do të mbulojë cilësimet themelore aparatit fotografik për të mirë të fotografive të cilësisë, konsideratat e ekspozimit, ndriçimit, zgjedhje pajisjet makro, dhe teknikat për marrjen e të ngushtë-up imazhe. Sipas Parsons fotografisë të ngushtë-up është në dispozicion për këdo me një aparat fotografik dhe, me teknologjinë e sotme, ajo nuk duhet të jetë i shtrenjtë.

Punëtoria e parë është May 18, me seminare pasuese më 16 qershor dhe korrik 20 Seancat janë në dispozicion për të gjithë 13 dhe mbi. Por një maksimum prej 30 njerëzve të mund të vendosen në çdo punëtori. Për të rezervoj një vend, i cili është i kërkuar, telefononi 239-472-8900. Pagesa është $ 40 për vijuesi.

Seminari tre-orë është projektuar për kamera digjitale vetme lente, por Parsons ndjen se kamerat e pikë-dhe-xhiruar shpesh kanë aftësinë e nevojshme për të fotografisë të ngushtë-up. Nëse ju regjistroheni, ju duhet të planifikojnë për të sjellë një aparat fotografik, bateri ekstra kamera, mediat e magazinimit digjitale me shumë kapacitet, një blic të jashtëm, një stol me tri këmbë, peshqir apo jastëk të bie në gjunjë mbi kur të shtënat afër tokës, dhe çdo lente makro ose filtra ju mund të keni. Ju gjithashtu mund të përdorni atë që ju të mësoni për të xhiruar subjektet në plazh West Wind Inn, pellg koi ose kopsht flutur.

Tagged me: , ,
Postuar në Blog Post