Furnizim ushqimi

_59853106312 Stafi i vëmendshëm West Wind Inn është e lumtur për të ndihmuar ju me çdo lloj të grumbullimit, të mëdha ose të vogla, nga takimet për ribashkim dhe festimet.

Më shumë se ngrënies

Shërbim privat vakt mund të organizohet për grupe të 20-60 mysafirët. Konsideroni:

  • Thyen rostiçeri për çdo grup të madhësisë - çdo kohë të ditës; duke përfshirë kafe pafund, akull pije të ftohtë, lëng të freskët shtrydhur portokalli dhe pasta pjekur
  • Buffets apo i kalon
  • _2063552404 BBQ Poolside
  • Cocktails & hors d'oeuvres
  • Elegant gjashtë darka e kursit
  • Dreka kuti individuale për aventurat tuaja ishull

Ju lutem kontaktoni tonë zyrë të shitjeve të grupit në 800-824-0476 ose shkruani sales@westwindinn.com për informacion të detajuar mbi objektet tonë, strehim, furnizim ushqimi dhe shërbimet e tjera të personalizuara.

Lini një Përgjigju