Shijoni Sanibel-së e Ishujt

Vazhdimi i "Beteja e shijet" ...

2013-shije-logo Shijoni 32-të vjetor i Ishujve është planifikuar për e diel, nëntor 10 nga 11a - 4P në dunat Golf & Tennis Club.

Sanibel Captiva & s "Event Shkarko Island" është kthim në vendin e tij origjinale, dunat Golf & Tennis Club. Ky festival popullor do të festojë vitin e saj të 32-të me të mirë të ushqimit dhe argëtim si ajo ngre ndërgjegjësimin dhe mbështetje financiare për Klinikën për Rehabilitimin e Jetës së Egër (Crow). Shkelm prapa dhe relaksohuni me ushqim të madh dhe një pije të ftohtë, ndërsa duke marrë në argëtim muzikore nga disa nga grupet më të mira të zonës tonë!

Për më shumë se tre dekada, restorante ishull kanë ardhur së bashku për të vënë enët e tyre në provë në Shijoni e festivalit Islands. Shumë tastings të ndryshme ushqimore do të ofrohet, të sigurt për të kënaqur çdo shije. Një njeri i famshëm lokal duke gjykuar panel do të vendosë se cili restorant do të fitojë "Shijoni e Shijoni", ndërsa "Choice Popullit" çmimin e do të zgjidhet nga ndjekin oreksin.

Pranimi: 5 $ të rriturit, fëmijët 12 dhe nën janë të lirë
Ushqim dhe pije bileta shiten veç e veç
Vizitoni www.tastesanibelcaptiva.com për më shumë informacion.

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post