I dashur Herb Strauss Theater Sanibel-së

HerbStraussTheater

Nëse bota u formua nga një "zhurmë e madhe", ajo duhet të ketë qenë një fillim të qeshur. Kjo është ajo që krijuesit e "Big Bang", një muzikore në BIG Arteve barishte Shtraus Teatri do të largohet nga ju të menduarit. Shfaqja, e shkruar dhe kompozuar nga Boyd Graham dhe Jed Feuer, hapet më 11 prill dhe luan përmes 3 maj 2014. Ajo është bërë fillimisht nga krijuesit Off Broadway në New York City. Join një palë e prodhuesve teatrale si ata të marrë hua një apartament luksoz Park Avenue në përpjekje për të bindur investitorët për të mbështetur një prodhim të ri me një miliona dollarë. Si të gjitha ndalesa janë tërhequr jashtë, apartament është trashed dhe audienca është trajtuar në një mbrëmje të një lloji tjetër të argëtimit.

Ka një hapje pritje natë në 7 pm. Shfaqje Shfaq janë në 20:00 në mbrëmje, me dy matinees në 14:00 më 16 prill dhe 23. Pranimi është $ 42 Sepse të rriturit dhe $ 5 për fëmijët dhe nxënësit. Për rezervime dhe informacion, telefononi 239-472-6862 gjatë orarit të punës kuti.

Strauss Theater Herb është në mëtrik Way, përballë Shtëpisë të Komunitetit të Sanibel. Nga tuaj West Wind Inn akomodimit turistik plazh , ndiqni Gjirit Drive për peshk i madh Bay Road, nga ana e majtë në peshk i madh Gjirit të mëtrik Way, atëherë e drejta për të Dunlop Street. Teatri është në të majtë.

Postuar në blog , Blog Post