Sanibel Kampi Veror

Kampi Veror në Sanibel - Summer Arts Camp, se ajo është. Kjo një mënyrë e madhe për të mbajtur të rinjtë në mënyrë krijuese aktive, ndërsa shkolla është jashtë.

Planifikuar të fillojë më 3 qershor dhe të drejtuar çdo javë përmes 26 korrik - me një pauze në 4 korrik, Camp është një aktivitet popullor verës me të dy prindërit dhe fëmijët. Nëse ju jeni këtu vitit rreth ose duke vizituar Sanibel për të verës, regjistrimi mund të jetë javore ose për javë të shumta.

K përmes 5 të rinj do të marrin duart-në aktivitete në një orar të rradhës duke përfshirë pikturë akrilik, qeramika, valle,
fotografisë, kryerjen e artit, vlerësimi muzika, artit popullore dhe të artit dhe vepra artizanale të përgjithshme.

Nxënësit e studentët e mesme dhe të lartë të shkollës së mesme dhe të lartë shkollore kanë mundësi të marrë pjesë në kampin vetëm si student-OSE marrin pjesë në programin për mësimin e profesionit arteve të bukura, shpenzimet gjysmën e ditës si një student dhe gjysma tjetër ndihmës instruktorët e K-5 klasa si një dalin vullnetarë për të marrë orë të shërbimit të komunitetit.

Shkollimit për K-5 është 10 $ në javë ose 115 $ në javë për pr tre ose më shumë javë. Shkollimit për studentët e shkollave të mesme dhe të lartë është $ 80 për javë. Ndihma e shkollimit është në dispozicion nga aplikimi e deri BIGArts 239-395-090. Orë Camp janë të 09:00-03:00.

Për më shumë informacion, vizitoni BIGArts.org

Tagged me: , ,
Posted në Blog Post