Sanibel Fair Shell

Panairi vjetor Shell Sanibel fillon më 1 mars dhe përfundon mars 3. Kjo është një ngjarje e madhe për të gjithë, por sidomos për mbledhësit shell. http://www.shellabration2012.com/ ka më shumë info.

Është në lidhje me një marrëveshje të madhe si si ndodh në Sanibel. Mbledhësit Shell tregojnë me mijra për krehër plazhet për predha dhe të shohim se çfarë mbledhësit tjetër të duhet për të treguar për përpjekjet e tyre.

Disa prej granatimeve të mirë të zhvillohet këtu në plazhin tonë të qetë. Kjo është pjesë e asaj që ne e quajmë përvojën TRUE Sanibel {lidhje për faqen e indeks].

Sigurisht, në qoftë se ju gomë e Sanibel shembur, të merrni një shumë rërë pak me granatimeve tuaj dhe dëshironi të relaksoheni në pishinë tonë të nxehtë, [lidhje në pishinë skenën] ajo do të jetë në pritje për ju. Ju edhe mund të urdhërojë një pije freskuese në bar tonë kuvertë pishinë. Pikëpamjet e Gjirit [Lidhje të gji view skenën] janë mahnitëse.

Panairi mbahet në Qendrën e Komunitetit, në mëtrik Udhës që e lehtë për të marrë për me makinë ose në një biçikletë që ne do të për fat të mirë mund t'ju marr me qira në West Wind Inn.)

Postuar në Blog Post

Lini një Përgjigju