Sanibel Festival Music - Save mars për Muzikë

Oh, eksitim! Është vetëm dy javë deri në versionin 2013 të asaj që ka qenë një i dashur Sanibel traditë muzikore për 25 vjet - Music Festival Sanibel.

Trio Cavatina Performanca e parë në 26 vjetor Festivalin e Muzikës Sanibel zhvillohet të shtunën në 2 mars në xhemat Kishës Sanibel. Trio Cavatina, i formuar nga tri gra të talentuar muzikantë - violinist Harumi Rhodes, violonçelist Priscilla Lee dhe pianist Ieva Jokubaviciute - do të kryejnë Piano Bethovenit Trio Op. 1 nr 1 në E-Flat Major, Trio Faure-së Piano në D-Minor Op. 120 dhe Trio Ravel-it Piano në A-miturit. Performanca do të fillojë në ora 8:00 pm.

Ne shohim përpara për këtë dhe pjesën e mbetur të orarit të sezonit. Si shumë prej mysafirëve tanë vjetore në Wind Inn West thonë, "Ruaje mars për Muzikës." Si në lidhje me ju?

Tagged me: , , ,
Postuar në Blog Post