Sanibel Island: Një Jewel Beautiful

logo Lajmet e komerciale DON Richter i Danville, Illinois, shkruan në lavdërimin e Sanibel Island në gazetën e tij lokale, The Tregtare-News .

Vëzhgimet e tij të charms Sanibel-së përputhen me ato të pothuajse të gjithë ata që viziton këtu. Ne dëgjojmë komentet rregullisht nga mysafirët në West Wind Inn turistik Sanibel-së plazhit . Ata e konsiderojnë West Wind Inn si "xhevahir" në xhevahir.

Historia Don fillon në një shesh tregtare lokale. Ai nuk thotë që një dhe ne kemi disa. mëtrik Vendi, më e madhe dhe më të popullarizuara në mesin e blerësit, është e mundshme vendi.

Don përshkruan një bisedë me një tjetër mashkull. Të dy janë dërguar në një stol duke pritur ndërsa zonjat e tyre të përfundojë kërkimet e tyre për të Treasure Island.

Pas komenteve të zakonshme në trafikun sezonale në mëtrik Way, ai swings në një listë të asaj që e bën të veçantë Sanibel. Një nga këto gjëra është mirësjellja e shoferëve në Sanibel, të cilët kanë tendencë të jenë të gatshëm për të pritur dhe të lënë një hapje për makinat që kalojnë ose hyjnë të trafikut.

Ai pastaj komenton mbi "sistemin e përpunuar të biçikletave shtigje" tonë që e bëjnë të mundur për të shmangur bllokimit të trafikut të përditshme.

Përfundimisht, ai shkon në të preokupimit të ishullit me natyrën, nga kontrollet e saj të ndriçimit në natyrë, "në respekt me breshkat e detit atë fole atje", në akra dhe akra tokë të përkushtuar për të Habitatit për kafshë të egra. Këto të fundit përfshijnë njohur JN Ding Darling Kombëtare Wildlife Refuge, një burim që West Wind Inn krenari pretendon të ketë si fqinjin e saj të ngushtë.

Pastaj është plazhi që shumë e konsiderojnë tërheqjen përfundimtare Sanibel-së, të njohur në të gjithë botën për seashells e saj të bollshme.

Cuditerisht, ose jo aq të çuditshme për meshkuj e species sonë, Don ndalesa të shkurtra e shpimit më tej në një tjetër tërheqje të fortë për vizitorët: pazar, me të cilën ai e hap artikullin e tij. Sipas traditës dhe rregullave të Qytetit të kontrollit të rritjes "zinxhirët" e, dyqane Sanibel paraqesin një grup interesante të mallrave të një blerës do të ketë një kohë të vështirë gjetjen në një qendër në shtëpi.

Këto janë kënaqësitë dhe thesaret që ju presin si ju janë tërhequr në këtë xhevahir në bregun jugperëndim Florida Gjirit.

Posted në Blog Post