A keni lexuar në lidhje me këtë?

White Orchid e Everglades

Orkide rremë e bardhë e Everglades, i njohur gjithashtu si "Orkide Ghost? Ajo ka qenë subjekt i shumë artikujve dhe madje edhe një roman krim.

 

Ajo mund të gjendet, nëse ajo mund të gjendet, në Fakahatchee Fillesa. Fatin e vogla janë shpenzuar trekking nëpër Fillesa për të gjetur atë, të lartë në pemë, ku ajo i shpëton pamje normale njerëzore.

 

Tani, ju mund të mësoni më shumë rreth të bardhë, orkide fantazmë kur Mike Owen, biolog çojë për Fakahatchee Fillesa Ruajtjen Park Shtetit, duket si një lektor të veçantë në Sanibel Island-së "Ding" Darling vizitor & Qendra për Arsim. Prezantimi i lirë Owen do të jetë në ora 10 dhe 13:00, e premte, 21 mars

 

Owen do të flasim për të famshëm, popullsitë e egra orkide në Fakahatchee ruajnë, të njohur si "Amazon e Amerikën e Veriut", për shkak të florës e saj të shquar dhe faunës - 44 lloje të Orchids amtare, 14 prej bromeliads amtare, pëllëmbët mbretërore, selvi tullac, Panthers Florida , mbart zezë, dhe më shumë.

 

Hyrja është e lirë për të ligjërimit, e cila është sponsorizuar nga CAPTIVA Company Sanibel Mirëbesimit dhe "Ding" Darling Wildlife Shoqërisë-Miqve të Refuge (DDWS), si pjesë e kësaj të fundit 12-javor FridayAfternoon Leksion Series. Shtrojë për ligjëratave është i kufizuar dhe në dispozicion në një bazë të parë të vijë.

 

Kur qëndruar në Wind Inn West , në Sanibel Island han dhe plazh turistik, ju jeni në më të afërt të strehimit të tilla për JN "Ding" Darling National Wildlife Refuge. Kjo është një arsye pse ne kemi një prirje të tillë për natyrën. Tjetër është që vendin tonë në plazh Sanibel na vendos në qendër të një prej tempujve natyrore Florida.

 

Ne do të duan të kenë ju qëndroni me ne, dhe të ndajnë dashurinë tonë e Natyrës.

Postuar në Blog Post