Randell Research Center

Nëse jeni duke planifikuar për të qëndruar me ne në mes të marsit, këtu është një ekskursion i zoti për të marrë:
Vetëm nëpër Pisha Island Sound, anën jo-plazh e Sanibel, shtrihet Pisha Island dhe Qendra e Kërkimit Randell. Kjo është një burim i madh për informacion në lidhje me indianët Calusa.

Vjen deri më 10 mars është Calusa Dita e Trashëgimisë, me aktivitete duke filluar nga ora 10:00 dhe mbaron në 4:00 në të Trashëgimisë Trail Calusa, Randell Research Center, 13.810 Waterfront Drive, Pineland. Të Calusa Indians, i cili nuk ka pothuajse asnjë rekord historik, ishin njerëzit dominuese në jugperëndim Florida dhe përtej, para spanjoll arriti.

CAPTIVA Cruises, me vela nga Captiva Island McCarthy Marina, ka planifikuar një udhëtim me varkë në të gjithë tingujt me ulje në peshk i madh shtëpizë, drejtpërdrejt nëpër rrugë nga Qendra Kërkimore.
Udhëtim varkë do të përfshijë transmetim në lidhje port dhe kasolle e saj historike të peshkut. Dreka do të jetë në dispozicion në peshk i madh shtëpizë para se të marrë pjesë në festival.
Pranimi i rritur në festival është $ 5, fëmijët të merrni në për të lira. Anëtarët e Randell Research Center gjithashtu pranohen falas. Uji i lirë do të jetë në dispozicion gjatë gjithë ditës; kjo është një ide e mirë për të sjellë një shishe rimbushëse ujit. Ushqimi gjithashtu është në dispozicion nga Island Deli PINE ISLAND pak Lillie dhe peshku kamionçinë Mel ZKZ-së.
Kosto për udhëtim varkë dhe turne eshte $ 45; drekë nuk është përfshirë, por pranimi në Calusa Dita e Trashëgimisë është përfshirë për pasagjerë. Rezervat janë të nevojshme pasi që nuk do të ketë hapësirë ​​të kufizuar në bord. Telefononi CAPTIVA Cruises në 472-5300 për të nënshkruar.

Më shumë mësojmë rreth indianët Calusa, më intriguar ne të bëhet për jetën në jugperëndim Florida dhe ishujt pengesë përpara se evropianët u vendosën këtu.

Postuar në Blog Post

Lini një Përgjigju