Dashamirët Opera kurrë nuk mund të merrni mjaft

OperaCT-Vajzat

Dashamirët Opera kurrë nuk mund të merrni mjaft, sidomos kur ata e lë botën tradicionale të shfaqjeve të operas.

Por, vetëm për shkak se ju keni nevojë për të shpëtuar peizazhin urban nuk do të thotë që ju duhet të privojnë veten e dozës së rastit të muzikës operës dhe të performancës.

Kjo është veçanërisht e vërtetë kur Festival Music Sanibel është në vendbanim, si ata janë tani. Të martën, më 18 mars Teatri turne Opera e Connecticut do të paraqesë "Amerika Sings". Faturuar si, "Një vështrim zbavitëse dhe informative në zhvillimin e teatrit e muzikës në Amerikë," Teatri Opera e Connecticut dhe Alan Mann ofrojnë një mbrëmje të muzikës bukur, nga operettas evropiane të Lehar dhe Gilbert & Sullivan për musicals të Amerikës fazë.

Kjo ecuri Sanibel Festival Music paraqitet në xhemat Kisha Sanibel në mëtrik Way (nëpër FOM rrugë mëtrik Place), në ora 8:00 pm. Bileta dhe informacioni janë në dispozicion në 239-344-7025.

Nëse ju do të qëndrojnë në West Wind Inn, han Sanibel-së në plazh, vendi performanca është një udhëtim i lehtë poshtë Perwinkle Way.

Pas, ngjarjes më 12 mars, Teatri Opera e Connecticut do të kryejnë një tjetër program për tifozët operas me titull, "The Bad Boys dhe Wicked Gratë e Operas". Ju do të gëzojnë një mbrëmje të shfaqjeve nga yjet e rinj në trajnim, të shoqëruar nga supertitles dhe komentimin e mprehtë nga Drejtori Artistik Alan Mann.

Vendos këtë një në kalendarin tuaj për muajin mars 22. Gjithashtu në ora 8:00 pm.

Postuar në Blog Post