"Trupi i Bukur. Këmbët e mira. "


Wine Fest
Ne nuk jemi duke folur për atë që ju mendoni se ne jemi. Komentet janë në lidhje me verë. Ata janë lloj i vëzhgimeve ju mund të dëgjoni tossed rreth në "Sanibel uncorked" në shkurt 23. Kjo është një ngjarje për nder të rrushit fisnik dhe lëng saj. Është pritur nga Lily & Co bizhuteri Galerinë nga mesdita deri në 2 pm dhe sponsorizuar nga Sanibel-Captiva Optimist Club, me të ardhurat të përkushtuar për të katër-vjeçar kolegj bursa për studentët lokalë.

Ky është viti i gjashtë i festivalit të verës e dimrit Sanibel-së, dhe në qoftë se vitet e mëparshme janë tregues, është e sigurtë se do të jetë një argëtim dhe pasdite mësimore e ushqimit, verë, dhe muzikë. Lily & Co bizhuteri Gallery ka pritur ngjarjen në vitet e fundit si.

Shpërndarësit e verës vendore verë Jugore dhe shpirtërore dhe Johnson Bros pijeve Co do të ofrojë një shumëllojshmëri të verërave gjobë për tastings gjatë festivalit. Mostrat e kuzhinës dhe pairings plotësuese verë do të prezantohet nga Matt Asen e Restorant Lëndë drusore-së, si dhe chefs tjera gustator lokale, përfshirë Karl Hamme të Catering Bailey dhe Përgatitur Foods Dept dhe James Jones e Sweet Melissa-së.

Përsëri këtë vit, do të ketë një ankand i heshtur në Lily & Co, me më shumë se 50 artikujve ankand dhuruar për shkakun e këtij viti, përfshirë një magnum veçantë të Golden Bear verë të kuqe. Verë përkujton 50 vjetorin e fitores së parë lojtar golfi legjendar Jack Nicklaus ', e plotësuar me nënshkrimin e tij dhe një çertifikatë të origjinalitetit.

Optimistët Presidenti Club Stan Howard raportohen, "Ne patëm dy $ 6000, bursa katër-vjeçare, kur kemi filluar këtë. Vitin e kaluar ne u rrit në gjashtë. "Lily & Co ka punuar me Optimistëve për vite për të mbledhur fonde dhe të sigurojë një të bukur, relaksuese atmosferë për të gëzuar festimet. "Unë mendoj se shumë njerëz nuk e kuptojnë se çfarë bën Club Optimist për komunitetin", tha Lily & Co pronar Dan Schuyler. "Është një punë e madhe për të vënë në këto ngjarje. Kur ju kanë grupe të ndihmuar njëri-tjetrin ai ul barrën dhe stresi ".

Lily-së është e vendosur në peshk i madh Bay Road, nëpër rrugën nga Bailey General Store. Kjo është një distancë të përshtatshme nga West Wind Inn, një përfitim për mysafirët qëndruar në han Sanibel-së plazhit.

Biletat do të jenë në dispozicion në derë ose duke telefonuar 472-0836. Donacionet prej $ 30 (ose $ 25 për shoferët e caktuara) janë kërkuar. Pa pagesë shërbëtor parkimi do të jetë në dispozicion. Çdo mysafir do të marrë një të veçantë, përkujtimore gotë etched verë. Biletat janë në dispozicion tani në Bailey General Store, Cafe Sanibel në Tahitian Xhennete, Bankës Sanibel-Captiva Komunitetit, dhe Lily & Company.

Të shënojë kalendarin tuaj për e diel, shkurt 23. Kjo mund të jetë një nga ngjarjet më të këndshme bamirësie ju të përjetojnë të gjithë vitit.

Postuar në Blog Post