Lajme nga preferuar Wildlife Refuge Kombëtare West Wind Inn-it: "Ding" Darling

Nëse ju do të vizitojë Sanibel nga tani deri në qershor 7, ju duhet të planifikoni se Lejla Trail, midis dhomës së tarifës dhe dige kryq, dhe Arsimit Boardwalk Wildlife është e mbyllur për të mundësuar grimcuar shell po rishfaqet. Ajo do të rihapë të shtunën, më 7 qershor, për National Trails Day.

Në frontin e mirë e lajmeve, një i ri "ashensor handikap" është instaluar që të shërbejë atyre që duan të vizitojnë Visitor & Education Center dhe janë sfiduar nga shkallët dhe ramps. Nuk ishte një prerje fjongo kohët e fundit. Guests në West Wind Inn Sanibel-së do të gjeni se "Ding" Darling mban
IndigoTrail-shenjë shkojnë më mirë si një arsye për të qenë në Sanibel. Këto përmirësime na nxeh, si Vërtetë Sanibel përvojë, dhe turistik më të afërt e plazhit për Wildlife Refuge Kombëtare. Ne jemi mirënjohës për punën e menaxhimit Refuge, përfshirë Paul Tritiak, Refuge Menaxher, dhe anëtarët Ding Shoqërisë Darling tilla si Anëtar i Bordit emeritus, Marilyn Kloosterman.

Postuar në blog