Quest për rizoforë Krisur rremë

Ata kanë qenë të zënë në "Ding" Darling, ndjekja rizoforë krisur. Ky zog është e vështirë në vend, sepse ajo qëndron në mangroves dhe duke marrë në atje për të në vend një të tillë zakonisht kërkon një varkë dhe disa aftësi të veçanta.

Si pjesë e një granti të veçantë kafshë të egra, hulumtuesit kanë ben varur në Refuge, duke shpresuar në vend një të tillë. E pra, ata më shumë se sukses. Duke luajtur një regjistrim të thirrjes e Qyqes, ata ishin në gjendje të marr me të mirë e për të të treguar në një degë rizoforë. Pastaj, lëvizin më thellë në pyll rizoforë ata ishin në gjendje për të marrë dy të paraqitur. Kjo ishte e pashembullt në përvojën e studiuesve.

Një nga këto zogjve u kap dhe të pajisur me një grup këmbë dhe një radio transmetues miniaturë, Këto do të përdoren për të ndjekur të shpendëve për të parë se ku shkon apo jo dhe nëse ajo e lë habitatin menjëhershme.

Si shumica e birders dini, duke përdorur thirrje të shpendëve për të tërhequr shpendët nuk lejohet në "Ding" Darling NWR, pa një leje të posaçme. Si shumica e birders gjithashtu e di, edhe pa ndihmën e thirrjeve të shpendëve, streha është një zonë pjellore për të shikuar dhe fotografuar zogjtë e shumë specieve. Ne kemi shumë mysafirë që qëndrojnë në West Wind Inn veçanërisht sepse afërsia jonë për Ding Darling e bën të përshtatshëm për të shpendëve-shikojnë atje.

Sigurisht, ata gjithashtu duan plazh (kush jo), të cilat swarms me shpezë të detit, dhe pishinë të ndezur, e cila tërheq birders tjerë për t'u çlodhur në Poolside dhe në të rostiçeri pishinë-kuvertë dhe bar pije. Kjo është Sanibel TRUE.

Ne me të vërtetë duan që janë këtu, too.

Posted në Blog Post

Lini një Përgjigju