Ata na duan në Miami

Ding Darling Hyrja në librin e të (1) Ata na duan në Miami. Dhe jo vetëm për plazhin tonë Sanibel, e cila është arsye e mjaftueshme, natyrisht.
Author Robin Soslow shkruan në Miami Herald për një udhëtim në Sanibel dhe të favorite tona Wildlife Refuge Kombëtare, "Ding" Darling. Soslow është praktikisht në ekstazë për shikimin spoonbills trëndafiltë flocking në "Ding".

Pikë është bërë që edhe kur shiu dampens entuziazëm për plazh spektakolare Sanibel, nuk është shumë e argëtim. Nga "Ding" të Fondacionit Ruajtjes, për veprimtaritë e rehabilitimit kafshë të egra në sorrë, të Bejli-Matthews Shell Muzeut të njohur botërisht, madje natës është magjike., Fundit materializohet qiellin si të errëta dhe të ndritshëm, të pandotur nga dritat urbane.

Natyrisht, ne e dimë të gjithë këtë në West Wind Inn turistik Sanibel-së plazhit. Ne vazhdimisht mburrem për bukuritë dhe përfitimet e parajsës sonë ishull. Si mjetin më të afërt plazh në afërsi të "Ding" Darling dhe tërheqjet afër në San-Cap Road, ne të tërhequr mijëra vizitorë të cilët ndanë kohën e tyre në mes të shell-vjeljen në plazh dhe mbledhjen kujtimet diku tjetër në fllad-butë ishullin tonë Gjirit.
Kjo është pak çudi që ne kemi kaq shumë tifozë nga Miami, Tampa, Orlando dhe vende të tjera citified në Florida. Ne mirëpresim ata me entuziazëm. Ne jemi të gjithë dielli-dashuruar. Dielli ynë është vetëm pak më e lehtë për të dashuri.

Postuar në blog