Les Miserables

Les Mis Pic për Show Page mëdha Les Mis Pic për Show Page LargeIn vetëm dy dekada, Darka Teatri Broadway Palm është rritur nga një hapësirë ​​lirua supermarketi në një hapësirë ​​të klasit të parë teatrale. Tani në sezonin its21st, Fort Myers live-teatër vendi argëton më shumë se 170.000 play-goers çdo vit. Objektet Përfshirja e një 450-vendesh darkë teatër, një 100-vendesh "black-box" teatër quajtur Off Broadway Palm Teatri, një dhomë me 120 vend ngrënie quajtur Café kabare dhe një hapësirë ​​30-vendesh vetëm off hollin kryesor të quajtur, Art Café.

Aq shumë për sfond. Gjëja më e rëndësishme të dini tani është se "Les Miserables" është në bordet në fazën e Broadway Palm kryesor përmes 12 prill, 2014. Në vitin 2012, version film i kësaj historie frymëzues i dashuri, pasion, sakrificë dhe shpengim i vendosur në Paris i 19thcentury fitoi Globin e Artë për Best Motion Picture. Bazuar në romanin e Victor Hugo me të njëjtin emër, skenar përfshin disa nga momentet më dramatike dhe emocionale muzikore teatrit.

Standardet profesionale të Broadway Palm janë shumë të larta, prodhimet janë të shquar, dhe për të gjetur aty nga plazhin turistik West Wind Inn Sanibel Island është një udhëtim i lehtë mbi urë të McGregor Blvd dhe veri në Kolonial Blvd.

Ky shkrimtar duhet të rrëfej se Les Miserables është një nga të gjitha me kohë favorite prezantimet e tij muzikore teatër. Pra, ju lutem justifikim entuziazmin.

Nëse ju nuk mund të merrni në Les Miserables, e konsiderojnë një nga ardhshme tregon - The Music Man, 17 prill nëpërmjet 24 maj; Mid-Life Krizave Musical, 29 maj deri në qershor 21 dhe Jozefi dhe Amazing Technicolor Dreamcoat 26 qershor përmes 9 gusht.

Edhe ushqim, nga salads për desserts, të përgatitur nga kuzhinier në lokalet dhe ka shërbyer shuplakë-style, është plentiful, të freskëta dhe të shijshme.

Për më shumë informacion, datat / kohë / çmime dhe menutë darkë, ne rekomandojmë një vizitë në faqen e internetit Broadway Palm

Postuar në blog , Blog Post