Lee County mbështet Turizmi

Gjithkush në Sanibel në mënyrë aktive mbështet dhe promovon turizmin. Vizitorët në West Wind Inn jo vetëm janë gjaku e jetës sonë, por edhe disa nga miqtë tanë më të mirë. Ne shtrenjtë dua të shoh ty çdo vit.

Kjo frymë e mikpritjes nuk është i kufizuar në Sanibel. Pas të gjithë ju duhet të merrni këtu dhe ju ndoshta do të largohen nga ishulli në një kohë apo një tjetër për një ngjarje off ishull apo ekskursion.

Pra, Lee County ka një program çmime që njeh dhe nderon anëtarët e industrisë turistike të qarkut të cilët shërbejnë mysafirët me aktet dhe qëndrimet përtej asaj që pritet. Ajo që quhet e E Awards, të quajtur pas Lee vizitor dhe Drejtor Ekzekutiv i parë Konventën e Byrosë, Elaine McLaughlin.

Nëse ju janë shërbyer nga dikush në Sanibel, ose më mirë akoma, në West Wind Inn, i cili mishëron përvojën TRUE Sanibel në vëmendjen e tyre për nevojat tuaja, ju lutem konsideroni propozimin e tyre për një Award E.

Ja ku ju mund të mësoni më shumë në lidhje me të . ose email sbehr@leegov.com .

Ne jemi shumë të mëdha në këto çmime, sepse ata incentivize madje më i mirë prej nesh të provoni pak më e vështirë, të bëjë pak më shumë, dhe gjithkush fiton. Pra ju lutem të bëjë një shënim të njohin njerëzit që t'ju trajtojnë edhe me një nominim.

Postuar në Blog Post

Lini një Përgjigju