Jazz Lovers Alert

Nuk ka asgjë si xhaz në një pasdite e diel në Sanibel Island. Dhe BIGArts është shërbyer atë deri më 12 shkurt, 19, 26, 4 mars, 18, prill 1, 8, 15, 22, dhe 29 në 03:00

Këto janë koncerte në natyrë shfaqur artistë të kryer të xhazit nga Sanibel dhe më gjerë. Ndoshta ju e dini se disa prej tyre nga paraqitjet e mëparshme. Harry Reiner (fryhet), Tom Cooley (bateri), Louis Pradt (klarinetë dhe flaut), Babe Vandevelde (tenor saksofon), dhe Sally-Jane Heit (vokal). Lojtarët e shpeshta të ftuar të shfaqen shumë.

Ne ju sugjerojmë të marrë karrige plazhi në qoftë se ju keni ato me ju. Ose marr disa në Bailey-së në rrugën nga West Wind Inn. Nëse ndryshimet e motit, ngjarja do të shkojë "në shtëpi".

Ne e dimë se një shumë e "West winders" janë tifozët jazz, dhe jazz në BigArts është aa pjesë e vërtetë e përvojës TRUE Sanibel.

Posted në Blog Post

Lini një Përgjigju