JN "Ding" Darling Caktuar Rihapja

Vetëm në kohë për Ding Ditët Darling , strehë kafshë të egra Drive do të rihapet më 1 tetor me një festë të madhe rihapur. Makinë është riasfaltuar për smoother tranzit nga shoferët dhe çiklistëve. Eja poshtë! Enjoy ngjarje dhe të përfitojnë nga West Wind han e marrëveshjeve të veçanta banim .

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post