Izraeli Fest

IsraelFest

Me kaq shumë në rrezik në lindjen e mesme, kjo është një kohë uplifting për t'u bashkuar mysafirët hebrenj West jonë era han-së në festuar përvjetorin e 66 të themelimit të shtetit të Izraelit. Ngjarje, një festim kulturor dhe Izraeli Fest , do të zhvillohet më 30 mars në kampus Federatës çifut 12:30-16:00.

Presin një përvojë të gëzuar me të gjallë argëtuese muzikore nga Oren Nizri, DJ ndërkombëtare izraelite dhe producent, argëtim tjetër të përfshirë valle kombëtare izraelite nga Shalom valltare, një shfaqje vallëzimi belly dhe shfaqje nga grupe lokale të sinagogëve janë premtuar. Ka gjithashtu do të jetë e shijshme izraelite nga Falafel, hummus, shwarma në salads izraelite dhe desserts. Ata gjithashtu do të jetë provë verërat izraelite.

Për fëmijët, do të ketë një kurs inflatable pengesë dhe një hedhin basketboll, artit dhe vepra artizanale, një kopsht zoologjik petting, një gërmoj arkeologjike dhe pikturë të përballet. Familjet do të jetë në gjendje për të krijuar një shesh për një jorgan të komunitetit që do të shfaqet në Federatë. Organizatat çifute lokale do të më dorë me informacion në lidhje me Izraelin sot.

Kampusi Federata çifute është përtej Summerlin Rrugor nga HealthPark Medical Center, në 9701 Commerce Center Gjykatës në Fort Myers. Pranimi është $ 2 për person; fëmijë 5 dhe nën janë të lirë. Summerlin Road është zgjerimi drejt-përpara McGregor Blvd. pas urës xhade në kontinent. Pra, duke marrë aty nga tuaj West Wind Inn plazh strehim është e lehtë.
Për më shumë informacion, vizitoni www.jewishfederationlcc.org .

Postuar në Uncategorized