Përshëndetje Festa nga West Wind Inn

Si Hanukkah vjen në një të afërt dhe hitet e sezonit ethe katran e Krishtlindjeve, të gjithë ne në West Wind Inn ju uroj pushime të lumtur.
Mund gëzim të madh vijnë tek ju në këtë vit kohë të lartësuar.

Tagged me: , ,
Postuar në Blog Post