E premte Ligjërata në JN Ding Darling Wildlife Refuge Kombëtare

Ndër atraksionet më pak të njohur në JN "Ding" Darling Wildlife Refuge Kombëtare janë Leksione premten. Ligjëratat janë të lirë dhe të mbahen dy herë çdo të premte, në ora 10 dhe 01:00 Vjen deri më 17 janar, Author Bob H. Lee do të diskutojnë librin e tij, backcountry njeri i ligjit; Histori e vërtetë nga një lojë Florida Warden. Më 24 janar, Charles LeBuff & Deborah Gleason marrë podiumin për të folur për librin e tyre, - Sanibel Captiva Islands & A: Look Back in Time.

Shtrojë për ligjëratave është i kufizuar dhe në dispozicion në një bazë të parë vijnë. Si ofrues i përvojës Vërtetë Sanibel, dhe turistik plazh më të afërt të "Ding" Darling NWR, West Wind Inn në Sanibel Island është edhe i kënaqur dhe krenar që të jetë mysafirë në gjendje alarm rreth ngjarjeve, të mëdha dhe të vogla, që ndodhin atje.

Më shumë informacion mund të kishte në http://www.dingdarlingsociety.org/lectures

Posted në Blog Post