Fort Rock Festival Music

Ne dashuri duke pasur ekipet MLB bëjë trajnimin e tyre të pranverës në Jugperëndimore Florida. Kjo është një trajtojnë për tifozët e Bostonit, Minesota dhe ekipet që vizitojnë ata luajnë. Dhe ka përfitime dytësore nga të paturit ambientet e trajnimit pranverë. Njëri po vjen deri në prill 14. Është Festival Fort Music Rock në JetBlue Park.

Fort Rock Festival Music Kjo është e informuar si festivali më i madh Jugperëndimore Florida rock. Në faturën janë Offspring, 3 Doors Down, Stone Sour, Papa Roach, Volbeat, në këtë moment, Arratisjes Fate, Device, Pop keqe, Përndryshe, Mendësia Evolucioni dhe më shumë, duke u paraqitur në dy faza. Bileta dhe informacioni janë në dispozicion në FortRockFestival.com .

Prill është një kohë e madhe për të qenë këtu dhe West Wind Inn ka dhoma në dispozicion para dhe pas festivalin. Vizitoni faqen tonë të internetit për të librit .

Tagged me: , , , ,
Postuar në Blog Post