West Wind Inn - Buletinet

Mirë se vini në arkivin tonë tremujore newsletter.

Kliko këtu për të Regjistrohu për gazetën tonë tremujor

Çdo buletin ju përditëson me të gjitha ndryshimet, Speciale dhe lajme të tjera përreth West Wind Inn.

Çdo e katërta që do të përzgjedhim një hyrje nga konkursi tonë lotari në faqen tonë të internetit.
Fituesi me fat merr një lirë një javë qëndrim (jashtë sezonit) në West Wind Inn.

Pranvera 2014

Winter 2013

Fall 2013

Summer 2013

Pranvera 2013

Winter 2012

Fall 2012

Summer 2012

Dimër 2011

Lini një Përgjigju