Dasma Sanibel Island

DASMAT canstockphoto5547984
West Wind Inn është vend i foto-përsosur për martesën tuaj Island. Nëse ju vendosni të merrni betimet tuaja në lëndinë në agim ose plazh në muzg, ky vend tropikale ishull do të marrë frymë tuaj larg.

Konsideroni zgjedhjen tuaj të settings:

Butterfly Garden dhe Koi Pond; një vendosjen intime për bukë shampanjë dhe fotot e jetës.

Batist Perëndimi; përsosur për nuset që duan pikëpamjet e hollë të ujit, pa marrë rërë në këpucët e tyre. Ideal për mëngjes, ditën apo në mbrëmje; e konsiderojnë duke shtuar tenda për një pritje të mrekullueshme.

Pool Deck; në mes të pishinë dhe bar në natyrë, ky është një vend i lumtur për të festuar me të ftuar. Nestled në oborr, kuvertë mbikëqyr pishinë, me Gjirin përtej dhe (më vonë) yjet më sipër.

Normandie Bregdetar Pub, e përkryer për nuset në kërkim për të festuar me familjen dhe miqtë në një mjedis më intime. E vendosur në afërsi të Batist Perëndim, ky vend me dhunti të shumta mund të përdoret për pritjet shtëpie ose në natyrë - ose një kombinim i të dyjave. Gëzojnë kokteje dhe hors d 'oeuvres në lëndinë Perëndimore, pastaj kënaqet në darkë dhe vallëzimi në rehati me ajër të kondicionuar.

West Wind-së Takim & Event Room, moti nuk është një konsideratë në këtë hapësirë ​​shumë fleksibël që Transitions seamlessly nga darkë në vallëzimi.

Mëso më shumë

Për të diskutuar për strehimet tona, objektet, furnizim ushqimi dhe shërbimi, ju lutem kontaktoni tonë zyrë të shitjeve në grup në 800-824-0476. West Wind Inn kërkon shitje dhoma me ndonjë martesë apo pritje; një depozitë do të jetë e nevojshme për të mbajtur datën.

Lidhje të dobishme

Catering Informacionit dhe Menu
Informacione License Lee County Martesa

Ne do të kërkojmë që ju të sigurojë një listë shitës (dhe informatat kontaktuese për fotografë), officiants, muzikantët, caterers jashtë, folës dhe florists.

Depozitat mund të jetë e nevojshme për disa shitësit jashtë.

Lini një Përgjigju