Grupet

canstockphoto8037943

Ne kemi 500 ft. E lavdishme fasadë Gjirit, të plotë me 103 dhoma mysafir, Konferenca / dhomë ngjarje, me shërbim të plotë restorant dhe hotelieri services.Our 7.5 hektarë të përfshijë një pishinë të madhe të ndezur not me bar Poolside, pishinë kiddie, fusha tenisi, sundecks, gjykatat shuffleboard dhe koi pellg.

Kjo është vendosjen e përkryer për ngjarjen tuaj të paharrueshme.

Dasmës dhe pritjes zgjedhje të brendshme dhe të jashtme përfshijnë kuvertë pishinë, nga plazhi apo në Pub Normandie Bregdetar.

Përzierje të biznesit me kënaqësi në West Wind.

canstockphoto16990437

Dhoma jonë Konferenca ka 921 metra katror të hapësirës përdorshme që mund të organizohet për të përmbushur nevojat e banketit, ngjarje apo takimit tuaj. Ajo qetë strehon 26 në një "U" formë set-up; ose deri në 70 stil teatër. Pasi datat janë krijuar, një depozitë do të jetë e nevojshme për të mbajtur dhoma tuaja. Një depozitë e veçantë është e nevojshme për ngjarjet private hotelieri.

Rreth rezervime në grup

Guests cili libër një minimum prej 30 netë (e kombinuar në mes të të gjitha dhomat) kualifikohen për statusin e grupit. Për shembull, në qoftë se ju libër 5 dhoma për 6 netë, gjithsej netët tuaja të kombinuara do të jetë e barabartë netë 30 dhomë.

Lini një Përgjigju