Festivali Edison Of Light

EdisonFestivalLogo kopje Në mes të Super Bowl dhe Olimpiadën, autostrada e informacionit ka lënë pak hapësirë ​​për lajme në lidhje me ngjarjen Kryeministri në jugperëndim Florida - Festival Edison i Dritës - i cili zhvillohet në Fort Myers. Në fakt, disa aspekte të veçuar të ngjarjes janë tashmë në proces, si një të ngrohtë deri në pikat kryesore të ngjarjes.

Next lart këtë fundjavë, e diela 9 shkurt, në qendër të qytetit Fort Myers nxehtë do Junior Fun Run (1 PM), Parade Junior (02:30) dhe Junior kurorëzim dhe Awards (04:30).

Nëse jeni të panjohur me këtë ngjarje vjetore, e cila ka qenë festohet në një formë apo një tjetër nga Fort Myers që nga 1938, këtu është disa sfond. Kulmore e festivalit është Parade Grand. Ajo do të zhvillohet në Fort Myers, në 19:00, në e shtunë, shkurt 15 duke filluar në Edison stadiumin FORT MYERS Shkollës të Lartë dhe duke vazhduar në përfundimin e saj në Qarkun e lumit. (Ky është një ndryshim i rrugës më të hershme që ka filluar në qendër të qytetit - tani të Rajoneve të Pellgjeve - dhe vazhdoi të Shkollës së Lartë për një festim përfundimtar stadiumit Festivali Edison i Drita Grand parade ka qenë të mbrojtura si nga më të madhe, paradë ndezur natë e vendit, edhe pse. kohët e fundit disa parada tas-lojë mund të ketë tejkaluar atë në madhësinë e turmave. Ajo është ende çuditërisht i madh për komunitetin tonë të vogël.

Grupe marshimi vijnë nga e gjithë shtetit dhe vendit, të tërhequr nga të dy namit të ngjarjes dhe të motit të bukur shkurt në jugperëndim Florida. Një pah e paradës si qenë futja Mbretëresha Festival & Mbreti dhe gjykata i tyre, i zgjedhur nga zonjat të rinj në komunitet. Si një hark të banorëve edhe më të vegjël të zonës, një paradë Junior u krijua, duke përfshirë edhe vet "Junior" Gjykata e saj Mbretërore, prandaj e 9 kurorëzimin shkurt dhe paradë.

U kthyer në paradë Grand, një nga aspektet e tij quirkier ishte zakon i banorëve vendas duke vendosur karrige në trotuaret përgjatë rrugës paradë kanate të rezervoj hapësirën e tyre për natën e madhe. Që këto vend shënuesit shpesh u vënë nga një muaj apo më shumë para se të paradës, trotuaret ndotura me karrige alumini palosshme filluar të bëhet një telash të shëmtuar. Kohët e fundit, ata janë zëvendësuar me shirita të kasetë kanal shfaqur emrin e "rezervimit" partive. Rëndësia e kësaj është demonstrim i saj se si popullor Parade Grand është për spektatorë.

Ngrohja deri për Grand paradë janë e shtuna ngjarje të tilla si një parti të para-Parade në qendër të qytetit, në Centennial Park, një zeje dhe shfaqje të cilësisë së mirë edhe në Centennial Park dhe një 5k afat të para paradës. Më e diel, shkurt 16, ka një Car Classic Trego poshtë qytetit, një qen traversë (qentë në paradë) dhe një koncert bamirësie në Qendrën e Artit Davis.

Siç mund ta them, kjo është një shumë gjëra për të bërë në një fundjavë. Për fat të mirë, në qoftë se ju jeni duke qëndruar me ne në WestWind Inn, ju mund të shtrydh në një kohë pak plazh për t'u çlodhur.

Postuar në Blog Post