E Awards

EAwardsLogo Është E Awards Ora përsëri në West Wind Inn.

Për ata lexues që nuk e di në lidhje me E Awards, këtu është përshkrim të shkurtër:

Për shumë vite, Elaine McLaughlin ka qenë drejtor ekzekutiv i Lee County Visitor dhe Konventës Bureau. Kjo është organizata e ngarkuar me sigurimin e një përvojat e jashtëzakonshme të njerëzve që vizitojnë Sanibel Island dhe destinacione të tjera Lee County. Kur Elaine pension, Lee VCB krijuar një çmim në emrin e saj për të nderuar Lee County punëtorë mikpritjen që shkojnë nga rruga e tyre për t'u kujdesur për vizitorët në qarkun. Lista e marrësve të huaj përfshin punonjësit strehim dhe askënd tjetër që i plotëson, përshëndet dhe trajton miqtë në një mënyrë të dashur dhe të dobishme.

Fituesit e mundshme emërohen nga vizitorët, si ju, të cilët duan të njohin askënd që të përmbush atë standard. Fituesit janë shpallur dhe festohet në mëngjes në shtator. Kjo është një nder shumë i madh. Kjo mund të çojë në ngre dhe promovime për fituesit dhe është promovuar nga nga pronat që punësojnë ata.

Prerje në përmbledhje, në qoftë se ju u shërbyer mirë dhe mbi pritjet tuaja nga kushdo në West Wind Inn turistik Sanibel e plazhit - greeters para zyre, shërbëtoret dhe pastrimin persona, punëtorë të mirëmbajtjes, serverat në Normandie Pub ose në kiosk Pool Deck dhe bar-rostiçeri, dikush, ju lutem merrni pak minuta për të dërguar VCB një formë nominim për atë person. Nuk ka asnjë kufizim për numrin e njerëzve që ju mund të emëruar apo të numrit të ngjarjeve që mund të propozojnë ata për. Thjesht shkoni në këtë adresë në internet për të përfunduar dhe të email një formular,

Kjo është një mënyrë e madhe për të njohur ata që të shërbejnë (dhe me të vërtetë ka motivuar ata për të vazhduar punën e mirë.)

Ju faleminderit.

Postuar në Uncategorized