Excellence Award E-

Ju keni diçka për të thënë rreth asaj se si ju trajtoheni kur ju vizitoni Sanibel Island dhe Visitor Lee County dhe Konventa Byroja ka një sistem pune në emrin tuaj. A keni përjetuar shërbimin e madh të konsumatorëve nga dikush që me të vërtetë shkoi lart dhe përtej thirrjes së detyrës? The "E Awards" janë të dizajnuara për të njohur atë person.

Çdokush që përjeton shërbimit të jashtëzakonshme të konsumatorëve mund të emërojë një person një çmim, duke supozuar se personi i plotëson kriteret e dhënies. Nominimet shqyrtohen nga një panel objektive të ekspertëve të industrisë dhe atyre duke reflektuar instancat më bindëse të shërbimit janë zgjedhur për çmime të lartë. Çmimet janë të njoftuar dhe paraqitur në një takim të madh mëngjes në shtator. Çdo kandidat dhe punëdhënësi i tij ose të saj janë të ftuar. Nëse një fitues të lartë apo jo, dikush i nominuar e konsideron atë një nder i vërtetë.

Gati për të emërojë dikë? Vizito faqen e internetit VCB për të lexuar të plotë përshkrimin e programit dhe kriteret, pastaj ndiqni lidhjen në fund të faqes.

Ju falenderoj për pjesëmarrjen. Ju jeni gjykatësit më të mirë se si miqësor dhe mbështetës destinacioni ynë është.

Tagged me: , , ,
Postuar në blog