"Ding" Darling "NWR hapet Bailey traktit Boardwalk

Guests qëndruar në West Wind Inn kanë një përvojë TRUE Sanibel në dispozicion të tyre. Bailey traktin Boardwalk është rihapur, duke përdorur plastike riciklohen për bordet.

Bailey trakt është 100 hektarë të ligatinave të brendshëm të bimëve të ujërave të ëmbla dhe kafshë të egra. Një shëtitje përgjatë katër milje e Boardwalk dhe shtigje, të hapur për publikun nga lindje dielli në perëndim të diellit, është zhytja në një prej përvojave të preferuar kafshë të egra të vërtetë Sanibel-së.

Pa pagesë turne udhëzuar në këmbë janë ofruar të martën - Bimët e Bejli traktit - në ora 10:00 - dhe të premteve në 08:30 - Wildlife i Bejli traktit. Të dy turne të fillojë në parkingun Bailey traktin off peshk i madh Bay Road.

Vizitorët tona janë shumë të afërt me Bejli traktit, të cilat mund të arrihen me biçikletë ose makinë të shkurtër. Vetëm një tjetër arsye e madhe që do të vijnë dhe të qëndrojnë me ne në West Wind Inn.

Postuar në Blog Post

Lini një Përgjigju