"Ding" Darling Leksion Series

Ne kemi marrë pjesën tonë të Botërore Udhëtarët në West Wind Inn . Tani, si mjetin më të afërt e plazhit për "Ding" Darling Wildlife Refuge Kombëtare për Sanibel, ne ju ftojmë për të ndarë historitë e udhëtimit botëror të Refuge Menaxheri Paul Tritaik dhe Mbikëqyrës Refuge endacak Toni Westland në një prezantim të veçantë në Qendrën për Arsim të lirë në Refuge ditën e premte, 15 marsit në 10:00 dhe 13:00.

Si pjesë e egër e Peshku dhe Wildlife ne Ndihmë çështjet ndërkombëtare 'Pa iniciativën Kufij, Toni udhëtoi për në Siberi për dy javë në korrik 2012 dhe Pali kaloi 17 ditë në Kinë qendrore dhe jugore në dhjetor 2012.

Wildlife pa kufij trajton probleme të rrënjëzuar ruajtjes kafshë të egra nga një perspektivë e gjerë, peizazhit duke kërkuar për të ndërtuar ekspertizë dhe forcimin e institucioneve të dedikuara për ruajtjen e natyrës.

Për këtë qëllim, Ranger Westland fluturoi për Baikalsky Reserve në Rusi për të ndihmuar të redesign objektet ekzistuese vizitor dhe planifikojnë të reja mbi brigjet e liqenit Baikal. Ajo gjithashtu ndihmoi në zhvillimin e programeve të edukimit dhe interpretimit të mjedisit.

Ranger Tritaik udhëtoi për Shanxii dhe Hunan provincat në Kinë për të vlerësuar aktivitetet e menaxhimit të habitateve në rezervat e natyrës dhe të këshillojë mbi planifikimin dhe mbajtjen e festivale të shpendëve.

Përvojat dhe imazhet e bëjnë tregimit bindëse. Hyrja është e lirë për të ligjërimit, e cila është sponsorizuar nga Shell Point daljes në pension Komunitetit dhe DDWS, si pjesë e 11-javore e premte Leksion Seria saj. Tapiceri është i kufizuar dhe në dispozicion në një bazë të parë të vijë.

Si zakonisht, Wildlife Drive është e mbyllur të premten, por vizitorët janë të mirëpritur të gëzojnë Qendrën e lirë Arsim dhe mundësive rekreative në peshk i madh Bay Explorers, koncesionari zyrtare streha e vendosur në peshk i madh Bay Zbavitje Zona e saj. Për më shumë informacion mbi seri leksionesh, telefononi 239-472-1100 ext. 241.

Plani për të qëndruar në West Wind Inn dhe të gëzojnë këtë mundësi të rrallë për të mësuar në lidhje me përfshirjen Sanibel Island me përpjekjet mbarë botën ruajtjes.

Tagged me: , ,
Postuar në Blog Post