"Ding" Ditët Darling Amateur Nature Photography Contest për 2014

Vendi i parë Michael Dougherty_2

- E vitit të kaluar vendi i parë fitues nga Michael Dougherty i Clarkston, Michigan

Nëse ju do të jetë relaksuese në West Wind Inn në Sanibel Island çdo kohë përmes 15 shtator 2014, të jetë i sigurt për të vizituar "Ding" Darling NWR dhe të jetë i sigurt për të marrë aparatin tuaj. Një fotografi e natyrës ju xhiruar në Refuge mund të fitojë "Ding" Ditët Darling Amateur Natyrë Fotografi Contest për vitin 2014. Për më shumë informacion, përfshirë rregullat dhe kërkesat e hyrjes, të shkojnë në "Ding" web faqe Shoqërisë Darling. West Wind Inn është vendi ideal për këdo që viziton këtë Refuge për të qëndruar pasi ajo është më e afërt plazh turistik Sanibel në hyrje.

Postuar në Uncategorized