Ditët Ding Darling 2013

Është se koha e vitit përsëri - Në lidhje me muaj nga tani, "Ding" Ditët Darling 2013 do të fillojë!

DDD_logo_2013_1 Ditën e hapjes është 20 tetor dhe përfshin një ditë e tërë e Lirë Family Fun. Vlera është $ 50 për të rritur. Por për ju, të dielën, më 20 tetor, e gjithë kjo është i lirë:

10:45 - Flamuri-ngritjen FALAS ceremoni
11:00-mesditë - ardhurit e parë të marrë një e bërë riciklohen qese Gati t-shirt ose të sjellë vet t-shirt tuaj dhe të mësojnë se si të bëjnë një, parking KE
11:00 - Talking FALAS Plehra lojë me shpërblime, parking KE
12noon - Program FALAS Florida Kafshët Live, parking KE
12noon - FREE natyralist-transmetuar 60 minuta turne në këmbë e Lejla Trail dhe Arsimit Boardwalk e Fëmijëve të ri, hapësirat e kufizuara - marr biletë në qemer Info Tabela
13:00 - FALAS Snakes Alive! Programi, parking KE
14:00 - Program FALAS Kafshë të gjalla Amazing, parking KE
14:00 - FREE natyralist-transmetuar 60 minuta turne në këmbë e Lejla Trail dhe Arsimit Boardwalk e Fëmijëve të ri, hapësirat e kufizuara - marr biletë në qemer Info Tabela
15:00 - FREE I Love Reptiles! Programi, parking KE

Plus e gjithë kjo nëpërmjet të ditës:

FALAS për orë (në gjysmë ore) jeta-size Specieve të Rrezikuara dhe Wildlife Puppets dhe kukull artizanale kopsht paraqitur nga Heather Henson, e bija e të ndjerit Muppets krijues, Jim Henson
Aftësitë Hark Mësimet
FREE natyralist-transmetuar 60-minutë turne udhëzuar - hapësirë ​​të kufizuar, marr biletë në qemer Info Tabela
FREE Face-pikturë në birding Room KE
FREE qentë Hot
FALAS Transferim nga TBE dhe Ngjarje të veçanta Parking faqe (shikoni për shenja)
FALAS Butterfly Shtëpia
FREE Hands-on zejtari natyrës
Tregon FALAS Mjedisore dhe kabinat informative me giveaways lirë për të mbushur çantën tuaj tshirt

Për një orar të plotë të ngjarjeve, kreu me zyrtarin Ding Darling Ditë 2.013 website.

Tani është koha për të rezervoj dhomën tuaj për javën e "Ding" Ditët Darling 2013 në West Wind Inn , më të afërt plazh turistik Sanibel në "Ding" Darling Wildlife Refuge Kombëtare.

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post